2010. február 15., hétfő

Fiatal vagy? Meg akarod változtatni a jelenlegi helyzeted?

Tegyél érte! Állj közénk!

A fenti szöveg sokszor elhangzott-elhangzik, de csak kevesen fogják fel és még kevesebben tesznek érte - cselekedik azt. Nagyon jól bevállik a nagy számok törvénye, amely azt is jelenti, hogy a „sokak” pénzét a „kevesek” fogják elkölteni.
Egyesek szerint ez az arány nem több mint 20 a 80-hoz. Természetesen létezik más megközelítés is amikor arról van szó, hogy 100 emberből csak 20 érti meg mit is mondunk,de csak 2 fogja tenni azt amire kérjük.
Hogyan is kerül ide, mindez?
Oda jutott az erdélyi magyar ifjú, hogy el kell döntse mit is akar! A jövőkép, amit eddig kapott napjainkra vörösre festődött és ha minden így megy ma-holnap még a fű színe sem lesz zöld …
A magyar emberek számára alternativaként fogható fel a polgári párt megléte, de vajon mindenki igy gondolja ? Nem, sajnos nem!
Egyesek szerint egy újabb politikai alakulatnak az Magyar Polgári Pártnak a megjelenése, csak „megosztja” majd a magyarságot, nem alternativa, hanem egy csupa negativ elemből összeverbuválódott csoportosulás, amelyet – ha lehet – minden honnan ki kell tíltani, a sajtóban való megjelenését cenzurázni kell.
Ennél rosszabb viszont az, hogy az agyak „mosása” már odáig jut, hogy még a sajtóvezetők között is találni olyant, aki egyfajta öncenzurázást alkalmaz-kitíltja a lapjából azt a három betűt, ami egy alternativát sejtet.
Pedig a negyedik hatalomnak tartott sajtó deontológiai szempontok szerint kellene tárgyilagos, egyforma távolságot betartó, a mindegyik fél véleményét leközlő szerepe legyen.
Ezért a mai fiatalnak kellene olyan alternativákat is megadni, amelyekből kiválaszthatja a számára legkézzelfekvőbb megoldást-utat.
Ha a mai fiatal megnézi a jelenlegi helyzetet-számszerű adatokat észreveheti, hogy Erdélyben csak valamivel több mint a fele megy el szavazni.
A szavazótábor másik része mást vár, mint amit az „ernyőszerepet” kináló magyar szövetség kínál.
Ezt az űrt a jobboldali-kereszténydemokrácia tölti be, amit a Magyar Polgári Párt alap dokumentuma a választónak felkínál!
Ezért sem helyes az MPP-re a „megosztó” jelzőt kitűzni!
Az MPP olyan alternativát kinál fel, amit senki más nem akar. (Gurka Balla Ilona)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése